Menu weselne nr 3 – cena 185zł/os.
Danie główne:
- rosół królewski wołowo-drobiowy z makaronem
- kotlet schabowy
- kaczka nadziewana jabłkami 50% porcji
- ziemniaki gotowane posypane koprem
- zestaw surówek (3 rodzaje)
Dania gorące:
- szaszłyki
- kurczak pieczony w ziołach z bukietem duszonych warzyw
- zraz nadziewany w sosie ciemnym z kluskami śląskimi
- karkówka w sosie czosnkowym z ziemniakami pieczonymi
- flaki wołowe
- barszcz z buraków czerwonych z pierogami – bufet
Bufet z daniami ciepłymi i zimnymi:
- golonka w piwie 20%
- kartoflak mazurski z sosem kurkowym 40%
- wędzonki : szynka, boczek, baleron około 3 kg
- puc szynki na ciepło 7 kg
- kiełbasa swojska
- deska serów
- pasztet
- tatar 30%
- ryba wędzona 2kg
- chleb wiejski
Zakąski zimne:
- półmiski wędlin pieczonych podane z chrzanem i ćwikłą
- jajka tradycyjne z majonezem
- jajka z pastą z łososia
- śledź pod pierzynką z porem
- chleb ze smalcem i ogórkiem
- rolada łososiowa ze szpinakiem
- tymbaliki wieprzowe
- sałatka grecka z serem feta
- sałatka z kurczakiem i orzechami włoskimi
- ryba po japońsku
- schab po warszawsku
Dodatki:
- pieczywo różne
- powitalny chleb weselny
- owoce
Bufet słodkości:
- ciasta 4 rodzaje
- desery 4 rodzaje, rurki z bitą śmietaną
- kawa mrożona
- kawa z ekspresu, herbata – podawane w formie bufetu