Drogi kliencie, w trosce o nasze bezpieczeństwo prosimy wydrukować i wypełnić ankietę związaną z zapobieganiem zakażenia SARS-CoV-2. Kliknij tutaj, aby pobrać ankietę.

tel. 660-773-094
tel. 602-416-600
jacek@umaksia.mazury.pl

Menu weselne nr 3 – cena 200zł/os.

Danie główne:

  • rosół królewski wołowo-drobiowy z makaronem
  • kotlet schabowy 100%
  • kaczka nadziewana jabłkami 50% porcji
  • ziemniaki gotowane posypane koprem
  • zestaw surówek 3 rodzaje

Dania gorące:

  • szaszłyki
  • karkówka w sosie z ziemniakami pieczonymi
  • kurczak pieczony w ziołach z bukietem duszonych warzyw
  • zraz nadziewany w sosie ciemnym z kopytkami
  • flaki wołowe
  • barszcz z buraków czerwonych z pasztecikiem -bufet

Bufet z daniami ciepłymi i zimnymi:

  • półmiski wędlin pieczonych z chrzanem i ćwikłą,pasztet
  • jajka tradycyjne z majonezem
  • jajka z pasta z łososia
  • śledź pod pierzynką z pora
  • chleb ze smalcem i ogórkiem
  • rolada łososiowa ze szpinakiem
  • tymbaliki wieprzowe
  • sałatka grecka z serem feta
  • sałatka z kurczakiem i orzechami włoskimi
  • ryba po japońsku
  • schab po warszawsku

Zakąski zimne:

  • golonka w piwie 20%
  • pierogi 40%
  • wędzonki :szynka ,boczek ,baleron około 3 kg
  • puc szynki na ciepło około 7 kg
  • kiełbasa swojska
  • pasztet
  • deska serów
  • tatar 30%
  • ryba wędzona 2kg
  • chleb wiejski

Dodatki:

  • pieczywo różne
  • powitalny chleb weselny
  • owoce

Bufet słodkości:

  • ciasta 4 rodzaje
  • desery 4 rodzaje, rurki z bitą śmietaną
  • kawa mrożona
  • kawa z ekspresu, herbata – podawane w formie bufetu

arturkosinski.pl spacer