Menu weselne nr 1 – cena 145 zł/os.
Danie główne:
- rosół królewski wołowo-drobiowy z makaronem
- kotlet schabowy tradycyjny
- zraz zawijany nadziewany w sosie ciemnym 50% porcji
- ziemniaki gotowane posypane koperkiem
- zestaw surówek (3 rodzaje)
Dania gorące:
- kurczak w ziołach z ziemniakami pieczonymi
- karkówka w sosie czosnkowym z kluskami śląskimi
- flaki wołowe
- barszcz z buraków czerwonych z krokietem
Zakąski zimne:
- półmiski wędlin pieczonych podane z chrzanem i ćwikłą
- śledź pod pierzynką z pora
- tradycyjne jajka z majonezem
- jajka z pastą z łososia
- chleb ze smalcem i ogórkiem
- rolada łososiowa ze szpinakiem
- sałatka grecka z serem feta
- pomidory faszerowane sałatką jarzynową
- schab po warszawsku
Dodatki:
- pieczywo różne
- owoce
- powitalny chleb weselny
Bufet słodkości:
- ciasto 3 rodzaje
- desery 3 rodzaje, rurki z bitą śmietaną
- kawa mrożona
- kawa, śmietanka, herbata, cytryna, cukier – podawane w formie bufetu